LEILIGHETEN I BERLIN

Norsk Tonekunstnersamfund disponerer en praktisk 3-roms leilighet i Berlin.

Leiligheten ligger sentralt i Uhlandsstrasse i bydelen Wilmersdorf, med nærhet til offentlig transport. Leiligheten er fullt møblert, har to soverom, stue, kjøkken, bad og luftebalkong. På det ene soverommet står et Clavinova til fri benyttelse. Det er både internett og telefonoppkobling i leiligheten.

Leiligheten kan leies både av våre medlemmer og ikke-medlemmer. Husleien er €150 per uke for medlemmer og €300 per uke for ikke-medlemmer.

Kalender med oversikt over ledige datoer finner du lenger ned på siden. Send en e-post til Ole Bøhn (ole@ntks.no), eller benytt skjema under, med ønske om tidspunkt og kontaktinformasjon. I løpet av kort tid vil du få svar med informasjon om leiligheten og hvordan du får tak i nøkkelen.

Området Wilmersdorf ligger sydvest for sentrum av Berlin. Leiligheten er i nærhet til offentlig transport, og du kommer til sentrumsområdene av Berlin på 15-20 minutter. I området ligger også flere gode restauranter og barer om det frister å gå ut.

KONTAKTSKJEMA

Ønsker du å leie leiligheten i Berlin? Kan leies av medlemmer og ikke-medlemmer.

Benytt kontaktskjema under, fyll inn din kontaktinformasjon og ønsket dato for leie. I løpet av kort tid vil du få svar med informasjon om leiligheten og hvordan du får tak i nøkkelen.

Er du medlem i Norsk Tonekunstnersamfund?
JaNei


TILGJENGELIGHET

Her kommer det kalender over når den er ledig